.

Tuesday, January 28, 2014

EN rapport om natron. Med forsøg beskrivelse, statestikker, reaktions skeamer, tabeler, fackz og en del andet

Kemisk omdannelse af natron Formålet: Formålet ved selve forsøget var at finde ud af hvad der sker når Natron ophedes og spaltes. Og hvorfor det så naturligvis må være en natriumforbindelse der er tilbage efter forsøget er udført. Hvad er natron? Natron/ NaHCO3 også kaldet Natriumhydrogencarbonat , består af følgende stoffer Na (Natrium), H (hydrogen), C (Carbon) og O (Oxygen). Natron er et meget almindeligt meget brugt produkt, som vi bruger til bagning. Så natron er et kemisk hævemiddel ligesom hjortetaksalt, potaske og bagepulver. Hævemidlerne dekomponerer ved opvarmning og der dannes gasser. Disse gasser får bagværket til at hæve. Så hvorfor kan tvekulsurt natron give bagværket en afsmag af sodium carbonate? Det er faktisk meget simpelt. Det kan military man se på spaltningen af 2NaHCO3. 2NaHCO3 ® Na2CO3 + H2O + CO2 Na2CO3 er tonic water water, og det bliver dannet under ophedningen, som gør at det spaltes på bed måde. Så der e r derfor bagværket kommer til at smage en del af pop også kaldet Natriumkarbonat Reaktionsskemaer: 2NaHCO3 (s) ® Na2O (s) + H2O (g) + 2CO2 (g) NaHCO3 (s) ® NaOH (s) + CO2 (g) 2NaHCO3 (s) ® Na2CO3 (s) + H2O (g) + CO2 (g) Kemi forsøg: Redskaber:Kemikalier: Digel og låg Natron Digeltrekant Trefod Bunsenbrænder Vægt Tændstikker Fremgangsmå hideout: Vi change state vores regne digel med låg på og satte den i en digeltrekant og opvarmede den så den blev rødglødende i bunden. Da digelen så var blevet helt rødglødende slukkede vi for bunsenbrænderen og lod digelen køle af, så den kom ned på almindelig stuetemperatur. Når det så vare sket tog vi digelen med over til vægten og vejede den med låg. Derefter fyldte vi digelen ca. halvt op med Natron, og vejede den igen, med låg og indhold. Efter vejningen satte vi digelen op på trefoden med vores digeltrekant på og... If you want to get a full essay, influence it on o! ur website: OrderEssay.net

If you want to get a full information about our service, visit our page: write my essay

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.